Založ si blog

Čo Vy na to, pán Cruchot? !

cruchot99
Mám tu zase pár nezodpovedaních otázok od čitateľov, takže odchádzam za susedom pánom Ludovicom Cruchotom. Dúfam, že svojho suseda s tími neustálimi otázkami, veľmi nehnevám, pretože pán žandár vo víslužbe je, ak to ešte neviete, bívalí policajt.

1. otázka: Dokedi tu ešte budú bačovať všelijaké klani a mafie, pán žandár?!
Arpád Kamikadze – Bašovce
odpoveď: Dúfajme, že čo najdlhšie! To čo organizuje mafia, tak to určite funguje.

2. otázka: Nové zubi u stomatológa, sú drahé ako kebi boli zo zlata, zubních lekárov je však málo. Za parkovaňie v meste zaplaťím viac ako za celú ďiaľnicu ale auto nemám kam postaviť.
J. Figeľ – Čaklov
odpoveď: Neviďiteľnú ruku trhu, naozaj ňikde neviďím.

3. otázka: Slovenskí raj, neustále sužujú požiare. Jeden oheň strieda druhí, obivatelia aj turisťi sú už z toho úplne zmätení. Poraďte, pomôžte prosím!
Mária Zúfalá – Stratená
odpoveď: Slovenskí raj, navrhujem premenovať na Slovenské peklo.

4. otázka: K ceste do USA sme potrebovali víza, teraz treba zaplaťiť rôzne poplatki …
Terka Fecková Neumannová – Humenné
odpoveď: Slováci pred 150-ťimi rokmi cestovali do Ameriki úplne voľne a slobodne. Pracovali v tích najhlbších baňiach aj na najvišších mrakodrapoch. Ak tam teda opäť zavedú otroctvo, Slováci budú iste vítaní.

5. otázka: Potrebujem psíka, ktorí vzorne chráňi svoj dvor. Viete mi odporučiť vhodnú rasu?
P.S. – Vlčkovce
odpoveď: Svoje teritórium si zubami – nechtami bráňia všetki druhi teriérov, potom ešte írski jeseter, nemeckí riťdebok, maďarskí papuli, ruskí buldoček a kaukazskí pasák. Toto sú všetko veľmi štekavé plemená. Úplne nevhodní je vlastne iba slovenskí počúvač. Pred touto rasou vás vislovene varujem.

6. otázka: Keď si dám pred zápasom trdelňík je to doping?
Žigmund P. – Skalica
odpoveď: S tím trdelňíkom bi som bol veľmi opatrní, ľahko sa môže stať, že vihráte z koláča ďieru.

7. otázka: Doping je stále prítomní v každom športe a na všetkích športoviskách. Ako to s ňím viďíte ďalej?
Abebe Bikila – Adidas Abeba
odpoveď: Žiadnemu človeku nerastú na päte klince, ak je dovolené pri behu používať tretri, prečo nie anabolické stereoidi. Doping neustále zvišuje športové víkoni, bez čoho bi ťisíce novinárov prišlo o prácu. Problém viďím v tom, že jeden športovec podporné látki berie a druhí ňie. Abi boli teda športové vísledki regulárne dopovaňie bi malo biť povinné.

8. otázka: Minister spravodlivosťi chce problémi v súdňictve riešiť zvíšeňím počtu sudcov. Pán policajt, povedzte, bude úspešní?
M. Andrášik – Leopoldov
odpoveď: Mislím, že to iste pomôže. Odkiaľ však chce minister zohnať kvalitních a neskorumpovaních sudcov? Hádam len ňie z nášho futbalu?!

9. otázka: Čo poviete na TV reláciu Aj múdri schibí, páči sa vám?
Eňa V. – Bratislava
odpoveď: Je to obďivuhodné, koľko toho naše národi vidržia. Pán Andráši si, veľmi rád a s pôžitkom, robí vždi srandu zo Slovákov a náš prezident Sarkozi z Francúzov. S národnosťou oboch menovaních, to ale iste nemá ňič spoločné.

Skončili sme presne tak ako som predpokladal. Nad roďinním albumom, pri roďinnom filme a demižóne chardonnay z roďinnej vinice pána Cruchota. Charakteristiku a chuť tohto božského francúzskeho moku bi som asi len ťažko opísal lepšie, ako keď to opíšem z jednej webovej stránki.

– Chardonnay jagavej farbi, najkrajšieho zlata, oslovilo opulentnou aromatikou exotiki a karamelu, v sprievode príznačnej mineraliti. Robustná chuť ovocno-minerálneho naturelu s kvapkou medu na podnebí plinule prechádza do dlhej medovo-ovocnej dochuťi. Víno zanechalo vivážení, harmonickí a skutočne dlhí vnem. –

Ja dodám už iba toľko, že to bolo veľmi dobré víno a čím viac z neho vipijete, tím je samozrejme lepšie. Možno to bola práve jeho robustná chuť, ovocno-minerálneho charakteru s opulentnou aromatikou exotiki a karamelu, čo spôsobila, že jazik pána žandára sa už trochu pleťie. Pán Ludovic má teda, ešte francúzskejši prízvuk, ako zvičajne a zdá sa mi, že si už ( ako zvičajne ) pleťie aj svoje súkromie s prácou a frajerki s manželkami.


YouTube Direkt


YouTube Direkt


YouTube Direkt


YouTube Direkt


YouTube Direkt

predchádzajúci článok ……… nasledujúci

Patty Pravo – ak ťa stratím, P. P. Arnold – nastal ten čas

25.12.2023

patty pravo – ak ťa stratím, bábika zdroj obr. Na začiatku apríla 1948 sa v Taliansku narodilo dievčatko so zelenými očkami. Nicolettka Strambelli. Neviem prečo ale vyrastala u starých rodičov. V Benátkach. Počul som, že to vraj bola veľmi chudobná rodina. Zrejme tam bývali v nejakom starom, vlhkom dome. Na konzervatóriu Nicoletta 4 roky hrala na klavír a učila sa [...]

Vojdi do môjho srdca, Pola Raksa, Ukrajina má talent, Tmavá noc, Slot, Syn bolesti

08.05.2023

vojdi do môjho srdca Pred štyridsiatimi rokmi naša štátna televízia natáčala videoklipy (teraz už nie). Boli vysielané raz za týždeň v programe Triangel. Páčila sa mi hlavne Marcela Březinová. Tá pesnička je tiež veľmi pekná, objavná a moderná. OK Band – „Říkáš, že jsme si souzeni“ (1984) _____ Pola Raksa Herečka [...]

Husičky a Veronika. Kristínky. Daneliya. Barbara. Peter a víly

28.04.2023

Veronika Rabada – Husičky _____ chrystyna solovij Kristínka spieva praobyčajné Lemko-Rusínske ľudovky, pritom ale celá horí. To mladé dievča spieva rukami, nohami, celým svojim ukrajinským telom a celou svojou širokou ukrajinskou dušou. Mystickým výrazom a zanietením dostáva do tranzu aj plne vypredané štadióny. „Христина [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Viliam Kusi

satira, básňički, kresbički, pesňički (píšem kusou slovenčinou)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 265
Celková čítanosť: 983781x
Priemerná čítanosť článkov: 3712x

Autor blogu