Založ si blog

bulvár

 bulvár bez hraňíc
 
Andy KrausAndy KrausAndy Kraus

 ANDI NA ROZTRHANIE
Známi všeumnel s.r.o. Andi Kraus, od rána do večera seďí v rozhlase, hrá v ďivadle v televízii, píše scenáre, natáča CD platne. Ňiektorí ľudia mu závidia tie honoráre, vec sa má však trochu ináč. Andráš má z tích peňazí iba 1/3, delí sa ešte so svojimi bratmi Jánošom a Ondrášom. Krausovci sú jednovaječné trojčatá, sú to vlastne chudáci čo musia otočiť každé euro.
 
 
Boris Filan
TAM TAM
Textár populárnich piesňí, spisovateľ ale najmä cestovateľ Boris Filan, sa vraj takto viznal z láski k obľúbenej destinácii. „Pochoďil som už takmer celí svet, mnohé krajini, najradšej zo všetkích, mám však Vietnam. Je tam tam krásna krajina aj ľuďia. Viskúšal som tam už všetko, tak som, jedného krásneho dňa, zašiel aj na vichírenú vietnamskú masáž. Bolo to po prví raz a veru musel som pri tom tam riadne zaťínať zubi. Toľko rán dlaňami, päsťami, nohami nedostal iste aňi olimpijskí víťaz v boxe, počas celej svojej kariéri. Pomislel som si, že ak to vidrží bežní Vietnamec tak ja musím tiež … alebo sa moja púť na tomto svete skončí práve tam. Čo vám budem hovoriť, po tej masáži som sa asi 3 dňi, nevedel vôbec postaviť na nohi. Potom som sa cítil samozrejme ako znovuzrodení ale odvtedi vo Vietname pred masážou radšej, pre istotu, vždi visvetlím, že ja naozaj nie som Američan.“
 
 
Oliver Andráši
NEMOŽNÍ PÁN VEĽKOMOŽNÍ
Známi zabávač Oliver Andráši, nie je veľmi spokojní s reláciou českej televízie Ňikto nie je dokonalí, ktorá vzňikla podľa jeho Aj múdri schibí. Pán Andráši bi aj tento českí formát, rád pretvoril na svoj obraz. „Česi si zo seba vôbec neveďia robiť blbcov“ povedal vraj veľkomožní Andráši úr. Nuž, v robeňí si hlupákov zo seba, sme naozaj neprekonateľní. Česi nám môžu, iba nemo závidieť.
 
 
Marína Královičová
CO TO RÍKÁŠ MARKO?
„Všade na svete je Marko mužské meno, enem na Záhorí tak volajú Márie“ posťažovala sa vraj pani herečka Marína Kráľovičová.
 
 
Maxim E. Matkin
E.
Spisovateľ Maxim E. Matkin sa prevalil do slovenskej literatúri ako mexická vlna. Je to možno náš najslávnejší, ale celkom určite najtajomnejší literát. Ešte ho ňikto ňikdi nevidel a možno aj preto mnohé čitatelki tak vzrušuje. Niektorí si však mislia, že Matkin je iste žena, keď tak dôverne pozná mužské interiéri. Maxim E. si ďalej píše svoj polnoční denňík a cťiteľkám odkazuje: Majte ma raďi ironicki, veď láska je len chiba v programe, ja som už navždi len matkyn.
 
 
Paris Hilton

PANNA ZÁZRAČŇICA alebo CELEBRITI MÁME V …
Pariska Hilton je veľmi usilovné, poctivé, pekné dievča, dobrá speváčka aj herečka … nevaďí … aj tak ju mám v paži.
 
 
Cher
KRÁSNI ATOMBORDEL
Riaďiteľ jednej americkej firmi v Kalifornii na návšteve miestneho baru, v noci zo soboti na nedeľu, prezraďil tajomstvo, ktoré malo biť ušiam verejnosťi navždi skrité. Pred mnohími rokmi v továrňi na maskáče virobili gumovú masku mladej a krásnej, herečki a speváčki Cher. Maska však nie je iba na tvár ale na celé telo. Keď sa pred časom, nestarnúca Cher vijadrila, že nemá ňikde silikónové víplne, bola to zrejme naozaj pravda. Chér cigáňila snáď len vtedi keď sa snažila visvetliť svoj nikdi sa nemeniaci očarujúci zjav, diétou pozostávajúcou z kóšer jedál. Na to či vnútri v maske ešte stále bíva slávna Cher alebo už niekto úplne cudzí, sa však zatiaľ vlastne ňikto poriadne nepozrel.

 
 

……………………………………………………………………………………………
šati z šátkú
 
 
čo gágala Lady Gaga
to je mäso!

To je mäso!
 
 

Maria Menounos Ralph je vraj krajšia zozadu …
 
 
Pink
… a Pink tiež.
 
 
………………………………………………………………………………………………….
dokonalé prevleki Lady G. a Cher
( staré klipi )

 
 

YouTube Direkt
 

YouTube Direkt
 
predchádzajúci článok ……….. nasledujúci

Patty Pravo – ak ťa stratím, P. P. Arnold – nastal ten čas

25.12.2023

patty pravo – ak ťa stratím, bábika zdroj obr. Na začiatku apríla 1948 sa v Taliansku narodilo dievčatko so zelenými očkami. Nicolettka Strambelli. Neviem prečo ale vyrastala u starých rodičov. V Benátkach. Počul som, že to vraj bola veľmi chudobná rodina. Zrejme tam bývali v nejakom starom, vlhkom dome. Na konzervatóriu Nicoletta 4 roky hrala na klavír a učila sa [...]

Vojdi do môjho srdca, Pola Raksa, Ukrajina má talent, Tmavá noc, Slot, Syn bolesti

08.05.2023

vojdi do môjho srdca Pred štyridsiatimi rokmi naša štátna televízia natáčala videoklipy (teraz už nie). Boli vysielané raz za týždeň v programe Triangel. Páčila sa mi hlavne Marcela Březinová. Tá pesnička je tiež veľmi pekná, objavná a moderná. OK Band – „Říkáš, že jsme si souzeni“ (1984) _____ Pola Raksa Herečka [...]

Husičky a Veronika. Kristínky. Daneliya. Barbara. Peter a víly

28.04.2023

Veronika Rabada – Husičky _____ chrystyna solovij Kristínka spieva praobyčajné Lemko-Rusínske ľudovky, pritom ale celá horí. To mladé dievča spieva rukami, nohami, celým svojim ukrajinským telom a celou svojou širokou ukrajinskou dušou. Mystickým výrazom a zanietením dostáva do tranzu aj plne vypredané štadióny. „Христина [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Viliam Kusi

satira, básňički, kresbički, pesňički (píšem kusou slovenčinou)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 265
Celková čítanosť: 983730x
Priemerná čítanosť článkov: 3712x

Autor blogu