všetky opice z multiplexu Hviezda

5. apríla 2010, Viliam Kusi, MULTIPLEX HVIEZDA UVÁDZA

PLANÉTA OPÍC: planet99 Supermarkety ovládli celú zemeguľu a zamestnávajú v zásade iba „drzé opice“.
 
SISSI A YETI: sissi-a-yeti-35015_212x0x75[1] O milostnom trojuholníku. Láska cisárovnej Sisky nepozná hranice a panovník Franc Jozef bol v podstate tiež „veľké zviera“. Podarí sa nakoniec chlpatému Yetimu zriediť modrú krv šľachtického rodu?
 
GORILY V HMLE: berlus99 Predseda vlády, jednej nemenovanej krajiny, príde na oficiálnu návštevu Anglicka, v hustej hmle hlavného mesta sa ale niekam stratí. Jeho telesný strážcovia zažijú veľa zaujímavých príhod a dobrodružstiev kým na neho narazia. Na širokouhlom plátne však, okrem londýnskej hmly, bohužiaľ nič nevidno, počujeme iba britké dialógy Britských bodiguardov. Dezorientovaný Talian sa urýchlene vracia domov, medzitým však v jeho rodnej krajine už prebehli predčasné voľby.
 
OPICE Z NAŠEJ POLICE: t782342728_1984085_1277[1] Rozprávka o opičom kráľovi Kokovi a opičkách. Punčom posilnené opičky, chystajú na Kokotíka puč.
 
HOP A JE TU ĽUDOOP: hop110 O jednom známom politikovi, ktorí odchádza stále ďalej a ďalej do minulosti.
 
KING KONG 1: king111 king2_111 Ten najväčší opičiak všetkých čias King Kong si v New Yorku hľadá partnerku. Ani jednu babu však nevie uspokojiť, každý vzťah ktorý si začne mu nakoniec vždy praskne. Na veľkosti, zdá sa naozaj nezáleží.
 
KING KONG 2: king2111 Jeden politik, King Kongov veľký predok, ospevovaný aj Jožom Rážom v piesni „Ten najväčší opičák“ sa pohybuje v diplomacii ako King Kong v porceláne. 
 
……………………………………………………………………………………………….
 
nic90multiplex_c
 
                                                                  film týždňa
 
 
   nic90anna_c444

 
predchádzajúci článok ………. nasledujúci