fantasy: Dobré správy

25. októbra 2010, Viliam Kusi, TROCHU MENEJ VÁŽNE

(Fejtón o bozkoch a ich následkoch.)

Košútovo námestie v Budapešťi

Košútovo námestie v Budapešťi

 
BUDEME SA BOZKAŤ ALEBO …

Vo svete sú známe viaceré druhi bozkov. Naozaj nezabudnuteľní je takzvaní maďarskí, pred bozkávaňím sa jedia feferónki. Kombináciu maďarského a francúzskeho bozku veľmi neodporúčam. Francúzsko- maďarskí bozk inam ako na ústa, už vôbec nie.
V Budapešťi sa súčasne bozkávalo presne 6400 párov. (Na akí spôsob sa mladé páriki bozkávali o tom už agentúri mlčia.) Maďari sú teda aj v bozkávaňí najlepší. Zase prekonali rekord ktorí držali Filipínci. Maďarsko a Filipíni sa takto už roki striedajú vo vedeňí a Guinessovu kňihu rekordov treba neustále prepisovať.
Tento súboj však Maďari perspektívne, ňikdi nemôžu vihrať. Filipíni majú totiž 50 miliónov obivateľov a Maďarsko len 10. Mi Slováci bi sme im s tím teda mohli trochu pomôcť. Čo tak zorganizovať spoločné bozkávanie sa cez Slovensko-maďarskú hraňicu? Dá sa vimislieť niečo krajšie, niečo lepšie na vijadrenie našich vzájomních simpatií!? O tom už, čo otrčí našim južním susedom, nech rozhodne každí sám. Záleží teda len na každom z nás, či sa budeme navzájom bozkať … alebo bozať.


YouTube Direkt

 

BOZKI BOSNI

V meste Tuzla sa bozkávalo 7000 párov.

V meste Tuzla sa bozkávalo 7000 párov.

Zápis do Guinessovej kňihi rekordov o hromadnom bozkávaňí v Budapešťi, ešte aňi nezaschol a už je prekonaní. Najviac na celom svete sa už nemajú raďi Maďari, dobrá správa prišla tentoraz z úplne nečakanej strani. Najviac ľuďí súčasne sa bozkávajúcich bolo v Bosne a Hercegovine. Dobrá správa to však je samozrejme nie preto, že tromfli Maďarov ale preto, že sa tam bozkávali Bosniaci s Chorvátmi a Srbmi, pravoslávni s mohamedánmi a katolíkmi. Proste Bosna sa tam bozkávala s Hercegovinou a naopak. Včera sa nenávideli, dnes sa bozkávajú a zajtra sa už budú možno, hromadne milovať. Dokážeme to aj mi tu v strednej Európe? (zdroj)
 
TUTKAJME S ROZUMOM

Niektoré kresťanské kruhi asi potratili rozum. Pripravili nám najväčšiu bilbordovú kampaň, za posledních 2000 rokov, ktorá zaskočila celí civilizovaní svet. Spôsobení šok prebral z letargie aj organizácie zamerané proti zvišujúcemu sa počtu dopravních nehôd na cestách, vojnovím konfliktom, násiliu páchanému na ženách a trestním činom vôbec. So zobrazeními veľkími roztrhaními telami a s nádejou, že nás šokujú sa teda v budúcnosťi budeme asi stretávať častejšie.

Matka celej reklamnej akcie pani Trtková je však na seba hrdá a neviďí na celej záležitosťi ňič zlé. Fotografia ktorou obšťastňila celé Slovensko (najmä deťi) visí vraj zarámovaná aj v jej obívačke.

foto z akcie "Kondóm pre pápeža" v Prahe

foto z akcie "Kondóm pre pápeža" v Prahe

Paňi Trtková však sľúbila, že proti potratom už bude bojovať iba propagáciou antikoncepcie. Tá ktorú sama používa je vraj naozaj „tutovka“ a to je mislím dobrá správa. (viac)

Na záver „banánová“ rada pani Trtkovej:

   Potratom známa je príčina
   bozkom sa všetko začína.
   Mislite na to prosím vás
   keď začujete láski hlas.
   Príbeh má potom známi dej
   keď nemáš kondóm neondzej.
 
predchádzajúci článok ……… nasledujúci