kusé správy

24. apríla 2010, Viliam Kusi, TROCHU MENEJ VÁŽNE

 
PREZIDENT A OCHRANKA  

Washington – Paňi prezidentová, tá je uspokojená všaďe, pán prezident sa však chce presťahovať do Bieleho domu.

Stále sa ešťe tiesňia vo svojom vlastnom domčeku na predmestí hlavného mesta. Okrem prezidenta, jeho malého chlpatého miláčika a prvej dámi, tam bíva ešťe asi 20 ochrankárov, ktorí na ňich dávajú bacha.

Predovšetkím telesný strážcovia 1. dámi sú doslova všadeprítomní. Pán prezident ich ňeustáľe nachádza pod posťeľou v skriňiach alebo sa ňejakí svalovec práve sprchuje v kúpeľňi.

Hlava celej únie je z ňich občas poriadňe rozčúľená. Jeho 1. dáma sa ich však vždi zastaňe, svoju robotu si vraj odvádzajú veľmi dobre.

Pán prezident sa im zvičajňe, teda nakoňiec ospravedlňí, oceňí pracovné nasaďeňie a poďakuje za ochranu. Ňikdi sa na ňich nedokáže hňevať dlho, berie ich tak trochu už ako čľenov roďini.

V rozsiahlom Bielom dome buďe dúfajme, dosť miesta, pre miláčikov prezidenta aj 1. dámi.    

 
AJ MÚDRI SCHIBÍ

Budapešť – Polícia u našich južních susedov, uzatvorila višetrovaňie prípadu spred troch rokov, keď rozhorčení dav, vtrhol do budovi televízie a celé jej zariaďeňie bolo zdemolované. Dôvodom vraj údajňe bolo, že náš známi showman Oliver Andráši, tam pripravoval reláciu s názvom „Aj Maďar schibí“.

 
SESTRIČKI NAD ZLATO 

Sofia – V slovenskích ňemocňiciach stále chíbajú sestrički. Čím ďaľej na víchod, tím viac! Odchádzajú pracovať na západné kliniki. Kávu si tam síce musia kupovať, ale zarobia raz toľko ako na našich poliklinikách.

Už každú chvíľu sa k nám ale vraj, začnú vaľiť, húfi vihladovaních zdravotníčok z Rumunska a Bulharska. Keďže zaťiaľ ich ešťe veľmi nevidno prichádzať, premiér Fico sa rozhodol, nášmu zdravotňíctvu, poskitnúť prvú pomoc.

S vodcom Lýbijskej ľudovej džamahírie Kadáfim, dohodol, že mu odsúdené bulharské sestrički, viváži zlatom. Bulharki teda namiesto doživotného väzeňia budú pracovať v slovenskích ňemocňiciach.

Veď od toho už väčší trest, ani ňemôže biť! 
 
………………………………………………………………………………………
 
Pre všetki sestrički, ktoré ešťe ňeodišľi, Lara Fabian: Je suis malade – Som chorí


YouTube Direkt
 
predchádzajúci článok ………. nasledujúci