Čo Vy na to, pán Cruchot? !

4. septembra 2010, Viliam Kusi, TROCHU MENEJ VÁŽNE

cruchot99
Mám tu zase pár nezodpovedaních otázok od čitateľov, takže odchádzam za susedom pánom Ludovicom Cruchotom. Dúfam, že svojho suseda s tími neustálimi otázkami, veľmi nehnevám, pretože pán žandár vo víslužbe je, ak to ešte neviete, bívalí policajt.

1. otázka: Dokedi tu ešte budú bačovať všelijaké klani a mafie, pán žandár?!
Arpád Kamikadze – Bašovce
odpoveď: Dúfajme, že čo najdlhšie! To čo organizuje mafia, tak to určite funguje.

2. otázka: Nové zubi u stomatológa, sú drahé ako kebi boli zo zlata, zubních lekárov je však málo. Za parkovaňie v meste zaplaťím viac ako za celú ďiaľnicu ale auto nemám kam postaviť.
J. Figeľ – Čaklov
odpoveď: Neviďiteľnú ruku trhu, naozaj ňikde neviďím.

3. otázka: Slovenskí raj, neustále sužujú požiare. Jeden oheň strieda druhí, obivatelia aj turisťi sú už z toho úplne zmätení. Poraďte, pomôžte prosím!
Mária Zúfalá – Stratená
odpoveď: Slovenskí raj, navrhujem premenovať na Slovenské peklo.

4. otázka: K ceste do USA sme potrebovali víza, teraz treba zaplaťiť rôzne poplatki …
Terka Fecková Neumannová – Humenné
odpoveď: Slováci pred 150-ťimi rokmi cestovali do Ameriki úplne voľne a slobodne. Pracovali v tích najhlbších baňiach aj na najvišších mrakodrapoch. Ak tam teda opäť zavedú otroctvo, Slováci budú iste vítaní.

5. otázka: Potrebujem psíka, ktorí vzorne chráňi svoj dvor. Viete mi odporučiť vhodnú rasu?
P.S. – Vlčkovce
odpoveď: Svoje teritórium si zubami – nechtami bráňia všetki druhi teriérov, potom ešte írski jeseter, nemeckí riťdebok, maďarskí papuli, ruskí buldoček a kaukazskí pasák. Toto sú všetko veľmi štekavé plemená. Úplne nevhodní je vlastne iba slovenskí počúvač. Pred touto rasou vás vislovene varujem.

6. otázka: Keď si dám pred zápasom trdelňík je to doping?
Žigmund P. – Skalica
odpoveď: S tím trdelňíkom bi som bol veľmi opatrní, ľahko sa môže stať, že vihráte z koláča ďieru.

7. otázka: Doping je stále prítomní v každom športe a na všetkích športoviskách. Ako to s ňím viďíte ďalej?
Abebe Bikila – Adidas Abeba
odpoveď: Žiadnemu človeku nerastú na päte klince, ak je dovolené pri behu používať tretri, prečo nie anabolické stereoidi. Doping neustále zvišuje športové víkoni, bez čoho bi ťisíce novinárov prišlo o prácu. Problém viďím v tom, že jeden športovec podporné látki berie a druhí ňie. Abi boli teda športové vísledki regulárne dopovaňie bi malo biť povinné.

8. otázka: Minister spravodlivosťi chce problémi v súdňictve riešiť zvíšeňím počtu sudcov. Pán policajt, povedzte, bude úspešní?
M. Andrášik – Leopoldov
odpoveď: Mislím, že to iste pomôže. Odkiaľ však chce minister zohnať kvalitních a neskorumpovaních sudcov? Hádam len ňie z nášho futbalu?!

9. otázka: Čo poviete na TV reláciu Aj múdri schibí, páči sa vám?
Eňa V. – Bratislava
odpoveď: Je to obďivuhodné, koľko toho naše národi vidržia. Pán Andráši si, veľmi rád a s pôžitkom, robí vždi srandu zo Slovákov a náš prezident Sarkozi z Francúzov. S národnosťou oboch menovaních, to ale iste nemá ňič spoločné.

Skončili sme presne tak ako som predpokladal. Nad roďinním albumom, pri roďinnom filme a demižóne chardonnay z roďinnej vinice pána Cruchota. Charakteristiku a chuť tohto božského francúzskeho moku bi som asi len ťažko opísal lepšie, ako keď to opíšem z jednej webovej stránki.

– Chardonnay jagavej farbi, najkrajšieho zlata, oslovilo opulentnou aromatikou exotiki a karamelu, v sprievode príznačnej mineraliti. Robustná chuť ovocno-minerálneho naturelu s kvapkou medu na podnebí plinule prechádza do dlhej medovo-ovocnej dochuťi. Víno zanechalo vivážení, harmonickí a skutočne dlhí vnem. –

Ja dodám už iba toľko, že to bolo veľmi dobré víno a čím viac z neho vipijete, tím je samozrejme lepšie. Možno to bola práve jeho robustná chuť, ovocno-minerálneho charakteru s opulentnou aromatikou exotiki a karamelu, čo spôsobila, že jazik pána žandára sa už trochu pleťie. Pán Ludovic má teda, ešte francúzskejši prízvuk, ako zvičajne a zdá sa mi, že si už ( ako zvičajne ) pleťie aj svoje súkromie s prácou a frajerki s manželkami.


YouTube Direkt


YouTube Direkt


YouTube Direkt


YouTube Direkt


YouTube Direkt

predchádzajúci článok ……… nasledujúci