Založ si blog

– sekretár pána primátora prehovoril – hlava 4

 
Dlhé roki som strávil s pánom bívalím primátorom počas jeho pôsobeňia v úrade. Stál som po jeho boku v kancelárii v mnohích zložitích situáciách a pri mnohích dôležitích rokovaňiach. Naozaj veľa som si už toho s pánom primátorom užil, ňie však samozrejme až toľko, ako jeho tajomňíčki.

Môj pán má aj na lásku vihranené názori. Často hovorieva, citujem: „Žena ak je šikovná v kuchiňi, je dobrá aj v spálňi, hihihi“.
Nežné pohlavie si pán primátor, naozaj hľaďí. Váži si predovšetkím ženi – politički. O jednej z ňich s ktorou si, toho času, ňijako len nevedel porozumieť, sa však vijadril asi v tom zmisle, že má pravdepodobne v ušiach nejaké tampóni.

V časoch keď som ešte nestál po boku pána primátora v kancelárii ale v lese, všímal som si rôzne rozmnožovacie procesi. Už vtedi som bol veľkí pozorovateľ. Stromi, napr. lipa sa rozmnožuje guľkami na stopke, mi dubi samozrejme dubákmi, buki bukvicami, teda žaluďmi. Bol som veľmi prekvapení, že aj ľudia majú fakticki na tieto účeli žaluď. Poriadne som veru vivaľoval oči keď som to videl po prví raz ale je to naozaj tak. So mnou má pán primátor naozaj  dôverní vzťah, ňie však samozrejme až takí, ako so svojimi tajomňíčkami.

Môj majiteľ je naozaj tvrdí chlapík, ňikomu sa nepchá do priazne a aňi, ako sa ľudovo povie, do zadnej časti tela. S víňimkou svojich tajomňíčok samozrejme. Počul som už že láska ide cez žalúdok, vždi som si však mislel, že choďí práve z opačnej strani. Borovica a jedľa sa rozmnožuje šiškami a tajomňíčki, ak ste to ešte nevedeli, šuškami. V niektorích chvíľach si veľmi želám abi som nebol sekretár ale iba običajní kancelárski stôl.

Ja som vo vzťahu k ženám úplné drevo. Keď ma napr. paňi upratovačka hladká handričkou, zrkadlá sa mi zarosia a v mojom vnútri to len tak hrkoce. Ako prázdne fľaški.

V jeden pekní deň si môj majiteľ našiel na svojom pôsobisku aj svoju, paňi primátorovú. Veľmi šarmantná, usilovná tajomníčka a pravdepodobne vie aj veľmi dobre variť. Vísledkom snaženia sa pána primátora bolo samozrejme, zrodenie ďalšieho malého politika. V nasledujúcich mesiacoch sa teda potom aj priamo doma u pána primátora ozíval plač jedného Slováka.
 
……………………………………………..
Pán primátor v letních mesiacoch zvičajne odchádza k moru do Chorvátska. Aňi tam však nesedí zo založeními rukami ale venuje sa jachtingu a gynekológii. Už celé tíždne pred odchodom na dovolenku sa vitešuje a neustále si pohmkáva nejaké dudrovački:


YouTube Direkt
 


YouTube Direkt

 


YouTube Direkt

 
– Preferovaná webová stránka pána primátora.
 
predchádzajúca časť
nasledujúci článok v rubrike

Patty Pravo – ak ťa stratím, P. P. Arnold – nastal ten čas

25.12.2023

patty pravo zdroj obr. Na začiatku apríla 1948 sa v Taliansku narodilo dievčatko so zelenými očkami. Nicolettka Strambelli. Neviem prečo ale vyrastala u starých rodičov. V Benátkach. Počul som, že to vraj bola veľmi chudobná rodina. Zrejme tam bývali v nejakom starom, vlhkom dome. Na konzervatóriu Nicoletta 4 roky hrala na klavír a učila sa dirigovať orchester. Keď mala [...]

Vojdi do môjho srdca, Pola Raksa, Ukrajina má talent, Tmavá noc, Slot, Syn bolesti

08.05.2023

vojdi do môjho srdca Pred štyridsiatimi rokmi naša štátna televízia natáčala videoklipy (teraz už nie). Boli vysielané raz za týždeň v programe Triangel. Páčila sa mi hlavne Marcela Březinová. Tá pesnička je tiež veľmi pekná, objavná a moderná. OK Band – „Říkáš, že jsme si souzeni“ (1984) _____ Pola Raksa Herečka [...]

Husičky a Veronika. Kristínky. Daneliya. Barbara. Peter a víly

28.04.2023

Veronika Rabada – Husičky _____ chrystyna solovij Kristínka spieva praobyčajné Lemko-Rusínske ľudovky, pritom ale celá horí. To mladé dievča spieva rukami, nohami, celým svojim ukrajinským telom a celou svojou širokou ukrajinskou dušou. Mystickým výrazom a zanietením dostáva do tranzu aj plne vypredané štadióny. „Христина [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Viliam Kusi

satira, básňički, kresbički, pesňički (píšem kusou slovenčinou)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 265
Celková čítanosť: 978764x
Priemerná čítanosť článkov: 3693x

Autor blogu